Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Șocant! Descoperire macabră în Capitală: Sora unui fost iepuraș Playboy găsită moartă în apartament – Vecinii au alertat autoritățile la 112

Șocant! Descoperire macabră în Capitală: Sora unui fost iepuraș Playboy găsită moartă în apartament – Vecinii au alertat autoritățile la 112

Polițiștii Capitalei au făcut, luni seara, o descoperire șocantă într-un bloc din București. Sora unui fost iepuraș Playboy a fost găsită fără suflare în apartamentul său, stârnind alarmă printre vecini. Descoperirea tragică a cutremurat cartierul, iar autoritățile au fost alertate de apelurile la numărul de urgență 112.

Aminata Diakite, tânăra de culoare născută și crescută în București, a fost găsită moartă în locuința sa, fapt care a șocat comunitatea locală. Vecinii, îngroziți de situație, au sunat imediat la 112 după ce au observat absența femeii.

Evenimentul tragic a avut loc seara trecută, când mirosul puternic din apartament a alertat vecinii. Echipaje de intervenție au sosit la fața locului și au intrat în locuință forțând ușa, descoperind-o pe femeie decedată în baie, într-o stare avansată de putrefacție. Nu au fost identificate semne de violență pe corpul său.

Poliția Capitalei a confirmat că la data de 8 aprilie 2024, la o adresă din Sectorul 6, a fost găsită o femeie de 39 de ani decedată, fără urme vizibile de violență. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, iar cazul a fost preluat de autorități pentru investigații amănunțite.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *