Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Sondaj exclusiv: Cristian Popescu Piedone primește voturi de la electoratul PNL în cursa pentru Primăria Capitalei

Sondaj exclusiv: Cristian Popescu Piedone primește voturi de la electoratul PNL în cursa pentru Primăria Capitalei

Cine este omul care pleacă cu un avantaj consistent în cursa pentru primăria generală a Capitalei? Un sondaj de opinie realizat în exclusivitate arată că Cristian Popescu Piedone obține cele mai multe voturi de la electoratul PNL, în timp ce Cătălin Cîrstoiu primește susținere din partea electoratului PSD. Nicușor Dan atrage voturi de la alegătorii USR, dar și de la un procent semnificativ din cei care votează PNL.

Studiul, realizat de AtlasIntel la începutul lunii aprilie, analizează preferințele electoratului în București, inclusiv distribuția voturilor în funcție de partid și nivelul de studii al alegătorilor. De exemplu, Cristian Popescu Piedone obține peste 60% din voturile celor cu studii primare, în timp ce Nicușor Dan se bucură de aproape 45% din voturile celor cu studii superioare.

În plus, sondajul a inclus și întrebarea referitoare la cel mai apreciat primar al Capitalei după 1989, cu rezultate surprinzătoare. Traian Băsescu ocupă locul al treilea în topul popularității, iar Sorin Oprescu este apreciat de doar 3% dintre respondenți.

Toate detaliile și rezultatele complete ale sondajului AtlasIntel vor fi prezentate în premieră la Jurnalul de Seară pe , la ora 20:00.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Digi24 și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *