Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > SONDAJ: PSD-istul NANU îl bate la scor pe „candidatul cu LAMBORGHINI” în cursa pentru şefia Consiliului Județean Prahova

SONDAJ: PSD-istul NANU îl bate la scor pe „candidatul cu LAMBORGHINI” în cursa pentru şefia Consiliului Județean Prahova

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie referitor la preferințele electoratului din județul Prahova, se remarcă un avantaj uriaș pentru Virgiliu Nanu, candidatul PSD, în fața lui Iulian Dumitrescu, propunerea PNL pentru aceeași funcție.

Conform rezultatelor sondajului, Virgiliu Nanu se află în fruntea cursei pentru președinția Consiliului Județean Prahova, cu un procent zdrobitor de 42%, depășindu-l cu mult pe Iulian Dumitrescu, care se situează la doar 16%.

Un aspect important al acestui sondaj îl reprezintă discrepanța semnificativă dintre scorul lui Iulian Dumitrescu și susținerea acordată de electoratul prahovean PNL-ului.

Chiar dacă este membru PNL, Dumitrescu se plasează sub scorul partidului său, acest fapt fiind atribuit problemelor penale cu care se confruntă. Potrivit informațiilor, Iulian Dumitrescu este în prezent anchetat penal, ceea ce a afectat negativ încrederea alegătorilor.

Această tendință descendentă a susținerii pentru Dumitrescu, ca urmare a problemelor sale cu legea, a condus la redistribuirea voturilor către candidații altor formațiuni, care au obținut astfel procente peste cota partidelor pe care le reprezintă.

Sondajul a fost realizat în perioada 27-30 martie 2024, pe un eșantion de 1800 de persoane.

CITEȘTE ȘI:

„Baronul cu Lamborghini” face jogging, cu ziariștii pe urme

„Baronul Lamborghini” din Prahova calcă în picioare controlul judiciar și încearcă să cumpere primarii la bucată! Lista ”șpăgilor pentru investiții” pe care a pregătit-o Iulian Dumitrescu

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *