Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Tânărul reținut pentru atacul cu maceta asupra unui elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din București

Tânărul reținut pentru atacul cu maceta asupra unui elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din București

Tânărul care a tăiat cu maceta un elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”, din București, a fost reținut, conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei. Incidentul a avut loc în curtea instituției de învățământ, unde victima a fost agresată de trei adolescenți care au sărit gardul liceului. Elevul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracțiuni precum lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Un martor ocular al incidentului a relatat că atacatorii au intrat în școală sărind gardul și l-au alergat pe elev prin curtea instituției. Un alt elev a menționat că agresorii îl alergau pe băiat cu două macete, generând panică printre cei prezenți.

În urma intervenției poliției, trei minori implicați au fost identificați și conduși la sediul secției pentru audieri. Victima, în vârstă de 16 ani, a primit îngrijiri medicale la spital și se află în afara oricărui pericol.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *