Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Telenovela Șoșoacă, într-o nouă fază: Presupusa amantă a lui Silvestru Șoșoacă a pus tunurile pe senatoare

Telenovela Șoșoacă, într-o nouă fază: Presupusa amantă a lui Silvestru Șoșoacă a pus tunurile pe senatoare

Elena Valentina Cioancă, presupusa amanta a lui Silvestru Șoșoacă, a pus tunurile pe fosta parteneră a acestuia. Ironizând-o sub numele de “Dianina”, Elena Cioancă a inundat rețelele de socializare cu postări despre trecutul controversat al Dianei Șoșoacă.

O serie de postări au fost distribuite și de Silvestru Șoșoacă. Într-un videoclip care a devenit viral, Elena Cioancă afirmă că este “amanta care nu există sau există doar în minți bolnave. Psihiatria se audeeee???”.

Rivala Dianei Șoșoacă a redistribuit în ultimele ore numeroase mesaje cu conținut negativ la adresa senatoarei independente, de la presupuse afaceri cu guvernul României până la fluxul de bani către partidul S.O.S.

Senatoarea susține că gelozia ei ar fi fost justificată și că Silvestru ar fi avut o amantă blondă de peste un an. “Dianino eu am, ce tu nu ai. Fii atentă: Tu – grasă, 136 kg, cu partid construit de soț, urâtă, mincinoasă, frustrată, PETROMUL, NĂSTASE, DIJMĂRESCU. Eu – frumoasă, deșteaptă, sexy, empatică, slăbuță, numai bună de măritat, cu partid construit pe forțe proprii. Nu am vândut PETROMUL, nu am fost în guvernul Năstase, nu am deținut funcții în statul român. Nu am o mamă mare masoancă în clubul celor 33 din Franța, Bilderberg, stăpânii lumii, nu am admiratori care să îmi pupe pozele, poate doar unii care îmi sărute mâinile în semn de respect la cele mai înalte întâlniri politice. Nu am cheltuit banii românilor, făcând circ în Parlamentul României – Camera Deputaților pe bani publici. Nu mi-am dat soțul afară din casă, nu l-am exclus din partid, nu umblu cu Țuțurici pe străzi noaptea, nu merg în cluburi de manele cu Țuțurici și nu colind străzile cu interlopi așa cum faci tu… Nu umblu cu hoți de portofele de la Bruxelles, nu ți-am furat soțul. Tu l-ai distrus singură și acum te plângi că umblă cu blonde pe stradă. Ești geloasă, ai probleme mari?”, a declarat presupusa amantă.

Elena Cioancă are o istorie mai veche în politică. Se pare că blondina pe care Silvestru Șoșoacă a condus-o cu mașina cu doar câteva ore înainte de a iniția procedura de divorț se numește Elena Valentina Cioancă, are 38 de ani și este liderul Uniunii Familiei Românești, un partid cu orientare naționalistă, care susține valorile tradiționale-creștine. În 2012, a fost pentru scurt timp vicepreședinte al organizației din Bistrița a partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, care ulterior a devenit prim-ministru și șef al SIE. La acea vreme, presa o numea “blonda lui MRU”, conform România TV.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *