Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Thomas Tuchel rămâne antrenorul lui Bayern până la finalul sezonului

Thomas Tuchel rămâne antrenorul lui Bayern până la finalul sezonului

Thomas Tuchel va continua să antreneze echipa Bayern Munchen până la încheierea acestui sezon, conform declarațiilor lui Max Eberl, directorul sportiv al clubului din Bundesliga. Chiar dacă rezultatele echipei au fost slabe în ultima perioadă, Bayern a decis să îi acorde încredere lui Tuchel pentru săptămânile rămase.

Echipa Bayern a suferit recent două înfrângeri consecutive în fața echipelor Borussia Dortmund și Heidenheim, pierzând practic șansa la titlul de campioană în favoarea lui Bayer Leverkusen. În acest sezon, Bayern Munchen mai poate spera la câștigarea unui singur trofeu, Liga Campionilor, unde va întâlni echipa Arsenal Londra în sferturile de finală.

Deși inițial s-a anunțat că Tuchel va părăsi clubul la finalul sezonului, Eberl a subliniat că nu există planuri pentru o despărțire prematură. Directorul sportiv a evidențiat faptul că Tuchel a demonstrat concentrare și determinare înaintea meciului cu Arsenal, subliniind unitatea echipei și a clubului în această perioadă.

Eberl a menționat că relația dintre antrenor, echipă și club este solidă, iar Tuchel este apreciat pentru abordarea sa analitică și deschisă. Cu toate acestea, Eberl a subliniat că performanțele echipei pe teren sunt esențiale, iar rezultatele vor conta în evaluarea finală.

În ciuda speculațiilor, Eberl a subliniat că nu se pune problema unei schimbări imediate în conducerea clubului, concentrându-se pe meciul iminent cu Arsenal Londra și pe obiectivele echipei pentru restul sezonului.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *