Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Timiş: Alianţa Dreapta Unită a stabilit candidaţii – Fritz la Primăria Timişoarei, Alin Nica la preşedinţia CJ

Timiş: Alianţa Dreapta Unită a stabilit candidaţii – Fritz la Primăria Timişoarei, Alin Nica la preşedinţia CJ

Organizaţia Timiş a Alianţei Dreapta Unită (ADU) a anunţat candidaţii pentru alegerile din 9 iunie. Dominic Fritz (USR) va candida pentru funcţia de primar al Timişoarei, iar Alin Nica (Forţa Dreptei) pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ).

Într-o conferinţă de presă, Dominic Fritz a declarat: “Am agreat să candidăm cu domnul Alin Nica pentru preşedinţia CJ Timiş. Vom avea o listă comună la CJ Timiş – USR, Forţa Dreptei şi PMP. Ne propunem să candidăm în formulele cele mai câştigătoare pentru a concura PSD-PNL.”

Fritz a subliniat că s-a ajuns la un consens politic pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş. A menţionat că sub conducerea celor doi lideri s-au rezolvat probleme administrative importante.

Alin Nica a evidenţiat că noua alianţă ADU apără valorile Timişoarei şi transmite un mesaj la nivel naţional. A subliniat importanţa construirii unei zone metropolitane funcţionale şi a continuării proiectului Timişoara Capitală Culturală.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *