Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Tragedia din lumea filmului: Cole Brings Plenty, starul din ‘1923’ și ‘Yellowstone’, găsit mort în pădure

Tragedia din lumea filmului: Cole Brings Plenty, starul din ‘1923’ și ‘Yellowstone’, găsit mort în pădure

Actorul Cole Brings Plenty, cunoscut pentru rolul din serialul ‘1923’, spin-off al ‘Yellowstone’, a fost descoperit mort, anunță tatăl său, Joe, pe Instagram. Tânărul de 27 de ani era dat dispărut de Paște și a fost găsit lângă un vehicul abandonat într-o zonă împădurită din estul statului Kansas. Poliția din Lawrence a demarat o anchetă pentru a elucida circumstanțele dispariției sale.

Sunt profund întristat să confirm că fiul meu, Cole, a fost găsit și nu mai este printre noi

, a transmis Joe Brings Plenty pe Instagram.

Cole Brings Plenty fusese văzut ultima oară la volanul unui Ford Explorer alb în Kansas. Autoritățile îl căutau în legătură cu un incident de violență domestică petrecut la sfârșitul lunii martie. Unchiul său, Mo Brings Plenty, a ieșit în apărarea nepotului său, subliniind că situația nu corespunde caracterului acestuia.

Actorul, recunoscut pentru rolul lui Pete Plenty Clouds din ‘1923’, a colaborat cu nume mari din industria cinematografică și a avut apariții în alte producții precum ‘Into the Wild Frontier’ și ‘The Tall Tales of Jim Bridger’.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *