Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Tragedie în Constanța: Adolescent dispărut găsit mort lângă un bloc în construcție / Posibilă legătură cu depresia

Tragedie în Constanța: Adolescent dispărut găsit mort lângă un bloc în construcție / Posibilă legătură cu depresia

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost descoperit mort joi în apropierea unui bloc în construcție din municipiul Constanța. Cu o zi înainte, el fusese dat dispărut. Există informații conform cărora tânărul suferea de depresie.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au comunicat că joi, în jurul orei 12, trupul minorului de 17 ani a fost identificat în apropierea blocului în construcție. Personalul medical prezent a confirmat decesul adolescentului.

Investigațiile continuă pentru a elucida circumstanțele în care a survenit decesul tânărului.

Prima ipoteză avansată de Poliție este cea a sinuciderii. Băiatul din comuna Cercheză, județul Tulcea, a fost dat dispărut miercuri, după ce a plecat de la domiciliul din Mamaia, unde locuia fără acte legale, și nu s-a mai întors, conform News.ro.

Surse judiciare indică sinuciderea ca fiind varianta principală luată în considerare de către anchetatori, având în vedere starea de depresie a adolescentului.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *