Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Turist olandez impresionat de atmosfera din București: „O experiență surprinzătoare”

Turist olandez impresionat de atmosfera din București: „O experiență surprinzătoare”

Un turist olandez aflat în România a fost impresionat de evenimentul „Străzi deschise” din centrul Bucureștiului. Tom, cunoscut pe TikTok cu peste 1,2 milioane de urmăritori, a descris experiența sa ca fiind una surprinzătoare.

Vizita sa a coincis cu primul weekend al evenimentului „Străzi deschise” de pe Calea Victoriei. Turistul olandez a fost uimit de atmosfera din capitala României, remarcând că locuitorii trăiesc intens fiecare moment.

„Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă aici, pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă și străzile sunt închise pentru trafic, aparent – am întrebat – până la 10 seara. Și asta doar pentru că e vară, vremea e caldă…”

Tom a observat că străzile erau pline de oameni, cu cozi la înghețată și terase aglomerate, transformând orașul într-un adevărat festival al pizzei și al berii în aer liber.

Evenimentul „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” se desfășoară în sezonul 2024, cu Calea Victoriei închisă pentru circulație în weekend-uri până în luna octombrie. Această inițiativă a devenit tradiție, oferind spațiu de relaxare temporară atât localnicilor, cât și turiștilor.

Concluzie

Experiența turistului olandez în București reflectă atmosfera vibrantă a evenimentului „Străzi deschise”, care transformă capitala într-un loc plin de viață și energie pozitivă.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *