Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Ultima oră! Incendiu puternic la o hală din Satu Mare: Intervin zeci de pompieri din trei județe – A fost dat mesaj RO-ALERT

Ultima oră! Incendiu puternic la o hală din Satu Mare: Intervin zeci de pompieri din trei județe – A fost dat mesaj RO-ALERT

Un incendiu puternic a izbucnit la o hală de deșeuri carton și hârtie din Satu Mare. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 3000 mp, cu posibilitate de propagare la o altă hală.

La fața locului intervin 9 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD din cadrul ISU SM, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Pentru a sprijini eforturile de stingere, au fost trimise câte 2 mașini de stingere de la ISU BH și ISU MM.

Datorită cantității mari de fum degajat, a fost emis un mesaj de avertizare către populația din apropiere prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Operațiunea de intervenție este încă în desfășurare, iar autoritățile fac tot posibilul pentru limitarea pagubelor și protejarea comunității afectate.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *