Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un alt FUGAR adus în România! Ministrul Justiției: Faptele abominabile comise într-o noapte din 2016

Un alt FUGAR adus în România! Ministrul Justiției: Faptele abominabile comise într-o noapte din 2016

Ministerul Justiției a anunțat aducerea în țară a lui Dobre Mihai Ovidiu, condamnat la cinci ani de închisoare pentru viol și tâlhărie calificată. Faptele abominabile au fost comise într-o noapte din 2016. Dobre a fost capturat în Olanda și extrădat în România, unde își va ispăși pedeapsa în penitenciarele locale, afirmă ministrul Justiției, Aluna Gorghiu.

Într-un mesaj postat pe Facebook, ministrul Justiției a subliniat angajamentul ferm al instituției de a aduce toți fugarii în fața justiției, indiferent de tipul infracțiunilor comise. “Pentru Ministerul Justiției nu există fugari mai importanți sau mai puțin importanți. Toți trebuie aduși în România pentru a-și ispăși pedeapsa, cum este normal”, a declarat ministrul.

Ministrul a evidențiat gravitatea infracțiunilor comise de Dobre Mihai Ovidiu, subliniind că astfel de fapte merită atenția deplină a autorităților. “Un infractor care violează și jefuiește o femeie în vârstă, noaptea, așa cum este cazul de față, merită cel puțin la fel de multă atenție precum un infractor care a săvârșit fapte de corupție, de exemplu”, a adăugat sursa citată.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *