Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un avion a fost deviat din cauza unui câine care a defecat pe culoarul de lângă baia de la clasa întâi

Un avion a fost deviat din cauza unui câine care a defecat pe culoarul de lângă baia de la clasa întâi

Un avion al companiei United Airlines a decolat vineri de la aeroportul din Houston, dar a fost deviat către Dallas din cauza unui incident neobișnuit.

Un câine a defecat pe culoarul de lângă baia de la clasa întâi, determinând echipajul să ia decizia de a schimba ruta zborului 422 pe traseul Houston – Seattle.

Utilizatorul de Reddit „gig_wizard” a relatat că se afla printre pasagerii avionului și a descris cum avionul Boeing 737 a fost deviat către Dallas la scurt timp după decolare, din motive de igienă și siguranță.

Pasagerii au fost martori la eforturile echipajului de sol de a curăța covorul și de a remedia situația, dar mirosul persista, făcând toaleta de primă clasă inutilizabilă.

Incidentul a fost confirmat de compania United Airlines, iar acest caz ar putea ridica întrebări legate de politica aeriană referitoare la animalele de companie la bordul aeronavelor.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *