Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un celebru milionar român și-a făcut testamentul: A fost diagnosticat cu cancer / Cui îi lasă toată averea

Un celebru milionar român și-a făcut testamentul: A fost diagnosticat cu cancer / Cui îi lasă toată averea

Pas important făcut de un celebru milionar român, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Excentricul om de afaceri Nick Rădoi, diagnosticat cu cancer de colon vara trecută, și- a scris testamentul.

În vârsta de 63 de ani, Nick Rădoi, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro, a primit diagnosticul de cancer de colon în vara trecută, imediat după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru apendicită. De atunci, a trecut prin patru intervenții chirurgicale complexe în Statele Unite și a urmat numeroase ședințe de chimioterapie, pierzând în greutate aproximativ 40 de kilograme în acest proces.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor”, a spus Nick Rădoi, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Milionarul a sugerat că actuala sa iubită, Mădălina Apostol, care locuiește în prezent în casa lui în Mexic, nu este inclusă în testamentul său, în care sunt menționați doar copiii și nepoții.

El a adăugat cu umor: “Ar vrea ea să fie acolo…”

Povestea lui Nick Rădoi

Nick Rădoi a acumulat o avere considerabilă în Statele Unite, după ce a fost forțat să părăsească România împreună cu părinții și frații săi în 1979. Tatăl său, Nicolae, devenise o țintă a Securității pentru activitatea sa de protest împotriva regimului comunist și a fost închis la Timișoara.

Împreună cu alți creștini baptiști, Nicolae Rădoi a fost implicat în Comitetul Creștin Român pentru Apărarea Libertății Religioase și de Conștiință (ALRC). În urma acestui angajament, grupul a fost supus represiunii imediate din partea autorităților.

“Nicolae Rădoi a fost arestat alături de alţii şi a ajuns în închisoare, în vara anului 1978, în timp ce fiul său cel mare, Nick, a fost bătut crunt de Miliţie. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite.

Primii cinci ani petrecuți în America au fost cei mai grei pentru Nick Rădoi, care a pus bazele unei companii de transport, ce avea să îi aducă în conturi câteva zeci de milioane de euro.

Milionarul a fost căsătorit timp de 29 de ani cu Cami și au împreună trei fete, care sunt căsătorite toate cu cetățeni români.

Nick Rădoi a divorțat de soția sa, Cami, la sfârşitul anului 2010. De atunci, milionarul nu s-a mai afișat decât cu românce, care sunt preferatele lui. În prezent, Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, care s-a și mutat în Mexic cu tot cu fetița ei, la reședința milionarului român”, mai scrie .

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *