Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Sport > Un nou aliat pentru Iordănescu în „scandalul Ianis”: „Lui Edi îl doare la bască de Hagi. Nu i-e frică nici de taică-su”

Un nou aliat pentru Iordănescu în „scandalul Ianis”: „Lui Edi îl doare la bască de Hagi. Nu i-e frică nici de taică-su”

Euro 2024 se apropie cu paşi repezi, iar presiunile pe selecţionerul Edi Iordănescu se înteţesc. Oltenii îl vor neapărat în lot pe Alex Mitriţă, în timp ce Gică Hagi îl cere în primul “11” pe Ianis la turneul final. Un nou aliat pentru Iordănescu în „scandalul Ianis”: „Lui Edi îl doare la bască de Hagi. Nu i-e frică nici de taică-su”.

În direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir e de părere că aceste presiuni nu îl afectează pe Edi Iordănescu, căruia nu îi e frică de niciun om din sportul românesc: “Exagerează Gică, dar dacă îl opreşti pe Hagi să nu vorbească înseamnă că n-ai minte. Trebuie să îl laşi să vorbească pe Hagi, pe Ilie Năstase, pe Ţiriac, pe Halep. Edi Iordănescu n-a greşit. S-ar fi putut să nu joace atât de bine de la început. Aşa, nu poate să îl mai dea deoparte. Nu îi e frică lui Edi de nimeni. Nici de taică-su. Are banii lui, nu mai moare de foame.

“În spatele vârfurilor să îl pună. Se descurcă foarte bine acolo” Ştii când ţi-e frică de presiune? Când acasă n-ai… La bască îl doare pe Edi. Pe familia Iordănescu o doare la bască şi de Hagi şi de mine şi de tine, la câţi bani au… Dar pe Hagi sau pe Ilie Năstase poţi să îi opreşti să vorbească? Sau pe Mitică Dragomir sau Gigi Becali? Poţi să îi opreşti să vorbească? Îi mai temperezi, dar nu poţi să îl opreşti. E Hagi, e o icoană. După cum a jucat… eu aş juca cu Ianis în rolurile astea pe care le-a jucat în meciurile astea două. Să nu îl mai pună extremă stânga. Nu poate să ducă, trebuie unul de travaliu, care să ţină şi fundaşul. În spatele vârfurilor să îl pună. Se descurcă foarte bine acolo. Şi să-l lase să joace cu Alibec”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Gică Hagi: “Ce legătură are dacă joacă mai puțin? Dacă unuia dintre cei mai buni i se pune această întrebare, ce facem cu ceilalți?” După cele două meciuri amicale, 1-1 cu Irlanda de Nord, respectiv 2-3 cu Columbia, Gică Hagi a fost nemulţumit de faptul că fiul său n-a fost titular în niciunul dintre cele două meciuri: ”A arătat că are personalitate. Să nu uitați că el are personalitate. Vorbește rar, dar știe ce zice. N-am de ce să comentez eu. Nici nu trebuia un răspuns. Nu uitați ce v-am zis, statistica! Ianis era cel mai important jucător în toamnă, jucător decisiv și acum se pune o întrebare… Nu știu ce sens avea. Ce legătură are dacă joacă mai puțin? Dacă unuia dintre cei mai buni i se pune această întrebare, ce facem cu ceilalți? V-am zis, e o parte care… E greu să găsesc răspunsuri și să comentez. E o parte”, a spus Gică Hagi la Digisport.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Fanatik și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *