Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un nou divorț în showbiz! CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie

Un nou divorț în showbiz! CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie

CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie, iar anunțul a fost făcut de aceștia în mediul online, în urmă cu puțin timp. Deși nu au dezvăluit public motivele care au stat la baza acestei decizii, cei doi au subliniat că au reflectat profund asupra situației înainte de a lua această hotărâre importantă.

Anunțul despărțirii lor vine în urma participării recente la emisiunea Power Couple. Cei doi au împreună o fetiță, iar căsnicia lor a fost caracterizată întotdeauna de discreție pe parcursul anilor.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *