Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un nou simbol pentru București: ‘Bijuteria’ de 10 milioane de euro e aproape gata și va fi inaugurată în acest an / VIDEO-FOTO

Un nou simbol pentru București: ‘Bijuteria’ de 10 milioane de euro e aproape gata și va fi inaugurată în acest an / VIDEO-FOTO

Construcția este aproape finalizată și rezultatul arată spectaculos. Este vorba despre patinoarul Berceni Arena, primul construit în Capitală în ultimii 70 de ani şi singurul care va fi operațional la momentul inaugurării, care este programată pentru acest an.

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, informează constant locuitorii Bucureștiului despre progresul lucrărilor și oferă imagini relevante pentru a ilustra evoluția acestora.

Patinoarul, singurul construit în București în ultimii 70 de ani, se anunță a fi o veritabilă bijuterie atunci când va fi inaugurat. Lucrările au debutat în 2016, iar întreaga investiție se ridică la 10 milioane de euro.

Lucrările avansează rapid, iar primarul Sectorului 4 îi ține la curent pe bucureșteni cu tot ce se întâmplă pe șantier.

„La Berceni Arena s-a turnat deja suprafața de joc, iar construcția va fi independentă energetic datorită multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja”, a transmis primarul într-un mesaj pe facebook.

„Berceni Arena capătă alura patinoarelor de top din Europa! S-a turnat deja suprafața de joc, iar în jurul acesteia, se montează mantinela. Între timp, constructorii continuă lucrările la fațada clădirii ce se anunță a fi una spectaculoasă, precum și la spațiile verzi din jurul arenei”, a transmis primarul Daniel Băluță, pe Facebook, însoțind mesajul cu fotografii de la fața locului.

„Berceni Arena, patinoarul pe care Sectorul 4 îl dăruiește Bucureștiului în 2024! Nou, modern și, poate la fel de important, independent energetic ca urmare a multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja pe acoperișul clădirii”, a mai transmis acesta.

Ce capacitate va avea noul patinoar din București:

„Capacitatea noii investiții, care se va numi Berceni Arena, va fi de 800 de locuri în tribune. Terenul pe care se construiește patinoarul este de aproape 12.000 mp, iar clădirea va avea un regim de P+1E. Suprafața construită desfășurată va fi de circa 6.500 mp, cu locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, cu 70 de arbori plantați. Terenul a aparținut societății Totul Verde din sector”, transmiteau cei de la Primărie, în 2022.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *