Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un prădator sexual închiria camere pe termen scurt și filma oaspeții în momente intime. Descoperiri de coșmar făcute de o clienți

Un prădator sexual închiria camere pe termen scurt și filma oaspeții în momente intime. Descoperiri de coșmar făcute de o clienți

O femeie a descoperit că a fost înregistrată în timp ce se dezbrăca într-o cameră închiriată. Imaginile cu femeia dezbrăcată au ajuns în calculatorul unui prădător sexual care și-a spionat oaspeții cu camere ascunse timp de ani de zile. Acest incident nu este unul izolat, iar acum una dintre cele mai mari companii de închiriere de locuințe pe termen scurt din lume este acuzată că nu a făcut destul ca să își protejeze clienții, potrivit unor surse.

Este vorba despre Airbnb, una dintre cele mai mari companii de închiriere pe termen scurt din lume. De obicei, compania încearcă să soluționeze rapid și confidențial cazurile de camere ascunse, acesta nefiind unul izolat. O reprezentantă Airbnb a oferit o imagine de ansamblu a problemei camerelor ascunse ale companiei: zeci de mii de clienți au primit asistență legată de dispozitivele de supraveghere în ultimul deceniu.

Angajații Airbnb au dezvăluit că atunci când un oaspete se plânge de o cameră ascunsă, compania nu aplică legea, nici măcar atunci când este implicat un copil. Mii de imagini au fost recuperate de la gazdele de închirieri pe termen scurt de către forțele de ordine. Camerele ascunse amplasate în dormitoare și băi îi arată pe oaspeți în momentele lor cele mai intime – când își schimbă hainele, când sunt cu copiii lor, chiar când fac sex, conform analizei CNN a înregistrărilor judiciare și polițienești.

Victimele trăiesc sub o umbră de teamă că acele momente private vor deveni subiect de internet. Un avocat a declarat că Airbnb a ajuns la o înțelegere după ce i-a anunțat că va intenta un proces în numele unui oaspete care a declarat că a găsit o cameră ascunsă în camera sa la o închiriere Airbnb.

Un bărbat, care a fost înregistrat făcând sex cu soția sa la o chirie Airbnb și a primit o despăgubire financiară din partea companiei, a declarat că s-a simțit ‘murdar’ semnând un acord de confidențialitate. ‘Am fost reduși la tăcere’, a spus el.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *