Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Un român gelos a plătit aproape 1.000 de euro pe un taxi, pentru a merge în AUSTRIA să își ucidă rivalul. Cum s-a încheiat totul

Un român gelos a plătit aproape 1.000 de euro pe un taxi, pentru a merge în AUSTRIA să își ucidă rivalul. Cum s-a încheiat totul

Un român în vârstă de 31 de ani a fost arestat în Austria, la finalul lunii martie, pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost judecat în orașul Graz, după ce ar fi încercat să îl stranguleze pe concubinul fostei sale iubite.

Jurnaliștii publicației Kronen Zeitung, citați de Știrile Pro TV, notează că partenera bărbatului lucra în agricultură, în localitatea Puch, lângă Weiz, atunci când s-a întâmplat atacul.

Chiar din acel loc, femeia și-a sunat fostul partenerul și i-a transmis că vrea să rupă relația cu el, pentru că a cunoscut un alt bărbat cu care vrea să se mărite.

A cumpărat un cuțit, dar a folosit cureaua de la pantaloni

Nervos și gelos, suspectul a luat un taxi pentru a ajunge cât mai repede celălalt capăt al Austriei, pentru a se răzbuna pe rival, iar pentru această cursă a plătit suma de 900 de euro.

Mai mult, românul a consumat wiskey pe drum și a cumpărat de la taximetrist și un „cutit asemanator unui pumnal”, a explicat procurorul de caz în fața magistraților din Graz.

Odată ajuns la destinație, înarmat și băut, bărbatul a intrat în locuința celor doi l-a atacat pe noul partener al femeii, dar fără a folosi arma albă pe care o cumpărase.

Femeia a încercat să îi despartă, dar a fost lovită și a căzut la pământ. În acel moment, iubitul ei îngenuncheat lângă ea, moment în care românul de 31 de ani și-a luat cureaua de la pantaloni și a încercat să-l sugrume. Până la urmă, alertați de zgomotul luptei, alți lucrători români au intervenit rapid și i-au salvat viața victimei.

În final, bărbatul de 31 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, dar le-a spus judecătorilor că nu a intenționat șă-și ucidă rivalul și că doar spera să o ia pe fosta sa iubită înapoi în România.

Tribunalul din Graz a decis, ulterior, că nu a fost vorba de tentativă de omor, ci de tentativă de vătămare corporală gravă. Sentința a fost de doi ani și jumătate de închisoare, dar nu este definitivă.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *