Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Politică > Victor Negrescu despre prioritățile mandatului său în Parlamentul European

Victor Negrescu despre prioritățile mandatului său în Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a discutat despre planurile sale pentru noul mandat ca eurodeputat, subliniind importanța politicii economice și sociale pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor. De asemenea, a evidențiat necesitatea drepturilor egale pentru cetățeni, inclusiv în domeniile sănătății și educației, pentru a asigura un spațiu sigur și egalitar în Europa.

În ceea ce privește funcțiile viitoare, Negrescu a menționat implicarea sa în negocierile privind bugetul UE și dorința de a obține funcții de reprezentare importante pentru România în Parlamentul European. Aderarea României la spațiul Schengen pe cale terestră rămâne o prioritate, iar discuțiile cu premierul Ungariei au evidențiat sprijinul pentru acest obiectiv, subliniindu-se beneficiile economice pentru ambele țări.

Victor Negrescu a subliniat că intrarea României în zona Schengen este în interesul Ungariei, având în vedere potențialele avantaje economice. Colaborarea între statele membre și președințiile Consiliului Uniunii Europene este crucială pentru realizarea acestui obiectiv, mai ales în contextul schimbărilor politice din Europa.

În concluzie, Negrescu a evidențiat importanța unei reprezentări puternice pentru România în Parlamentul European și necesitatea unei colaborări eficiente pentru atingerea obiectivelor comune.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *