Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > VIDEO – Imagini șocante la metroul din București! Un tren de călători, surprins în timp ce circula cu ușile deschise. Reacția Metrorex

VIDEO – Imagini șocante la metroul din București! Un tren de călători, surprins în timp ce circula cu ușile deschise. Reacția Metrorex

Scene șocante la metroul din București

Un tren de călători a fost surprins în timp ce circula cu ușile deschise, generând îngrijorare printre pasageri. Imaginile filmate din interior arată riscul la care au fost expuși călătorii.

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar un utilizator TikTok a transmis un mesaj alarmant alăturat înregistrării video.

Reacția publicului online

Martorii incidentului au reacționat prompt, distribuind videoclipurile pe diverse platforme, inclusiv TikTok. Mulți utilizatori și-au exprimat îngrijorarea față de siguranța călătorilor și au cerut acțiuni imediate din partea autorităților.

Metrorex, siguranță și încredere

Reacția Metrorex nu a întârziat să apară. Compania a demarat o anchetă în legătură cu incidentul și a retras trenul din circulație pentru investigații amănunțite. Conducerea a luat măsuri imediate pentru a asigura siguranța călătorilor.

Investigație și măsuri luate

„În urma incidentului recent, Metrorex a inițiat o investigație tehnică pentru identificarea cauzelor. Trenul a fost retras din circulație pentru analiză și verificare”, au declarat reprezentanții companiei.

Echipa de conducere a trenului va fi audiată pentru a clarifica circumstanțele și pentru a preveni situații similare în viitor.

Reprezentanții Metrorex au subliniat că toate deficiențele vor fi identificate și soluționate pentru a asigura siguranța călătorilor.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *