Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > VIDEO: Tânără bolnavă psihic agresată de mamă cu un tub – Imagini șocante

VIDEO: Tânără bolnavă psihic agresată de mamă cu un tub – Imagini șocante

O femeie din județul Mureș este investigată penal după ce a fost surprinsă într-un video în care își agresează fiica, care suferă de probleme psihice, cu un tub din carton.

Înregistrarea arată cum femeia lovește repetat o altă persoană, evident afectată psihic, care se dovedește a fi fiica sa. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, nu pare să poată reacționa sau să se apere.

În ciuda strigătelor de durere ale fetei și a intervenției unui bărbat care îi cere agresoarei să se oprească, aceasta continuă agresiunea. Imaginile au fost obținute de jurnaliștii locali și publicate recent.

În fundalul înregistrării, se aud vocile unui bărbat care îi cere femeii să înceteze comportamentul violent, dar acesta nu intervine fizic. Alte persoane prezente nu intervin nici ele pentru a proteja tânăra agresată.

Victima are 20 de ani și suferă de probleme psihice, conform informațiilor furnizate de Poliția Mureș, care a deschis un dosar penal în acest caz.

Investigațiile continuă, iar suspecta este supravegheată de autorități. Poliția a confirmat că incidentul a avut loc pe 25 decembrie 2023, iar autoritățile locale monitorizează situația pentru a lua măsurile legale necesare.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *