Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > VIDEO | Veste cruntă pentru o vedetă care a făcut furori în România: Are cancer în stadiul 4 și vrea să își vândă bunurile

VIDEO | Veste cruntă pentru o vedetă care a făcut furori în România: Are cancer în stadiul 4 și vrea să își vândă bunurile

Shannen Doherty, celebra actriță din serialul ‘Beverly Hills, 90210’, a primit diagnosticul de cancer în stadiul 4 și a anunțat că intenționează să renunțe la o mare parte din bunurile materiale.

În ultimul episod al podcastului său din această săptămână, ‘Let’s Be Clear With Shannen Doherty’, actrița a explicat decizia de a renunța la lucrurile care nu-i mai aduc bucurie.

„Pe mine, cancerul m-a determinat să fac un bilanț al vieții mele și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a spus Doherty, adăugând că se gândește cât de greu i-ar fi mamei sale, dacă ea va înceta din viață prima.

Actrița a spus că, deși avea mari speranțe în tratamente medicale care să îi „prelungească” viața, a simțit că „trebuie să facă curățenie, pentru orice eventualitate”.

„Nu vreau să fie copleșită de lucruri”, a declarat Doherty, referindu-se la mama ei. „Nu doresc să aibă patru depozite pline cu mobilier doar pentru că eu am o obsesie pentru asta”.

Actrița din „Charmed” a mărturisit că a „adunat atât de multe lucruri” din pasiunea ei pentru achiziționarea de mobilier de epocă, iar toate aceste articole au rămas doar în depozit.

„E nevoie să am trei mese în sufragerie? Răspunsul este nu, niciunul dintre noi nu are cu adevărat nevoie de toate lucrurile pe care le avem”, a declarat ea.

Doherty a adăugat că speră să vândă toate lucrurile de care nu are nevoie pentru a avea bani să facă excursii și să-și creeze mai multe amintiri alături de cei dragi.

„Pot să o iau pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus și nu voi folosi economiile mele, care vor asigura îngrijirea celor rămași, după ce eu voi fi plecată”, a mărturisit artista.

Actrița în vârstă de 52 de ani a spus că i-a luat timp să se împace cu ideea de a-și vinde bunurile.

„Se simte ca și cum ai renunța la ceva care a fost foarte special și important pentru tine. Dar știi că este lucrul corect de făcut și că îți va oferi un sentiment de pace și de calm pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă”, a mai dezvăluit Doherty.

În SUA, aproximativ 240.000 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer la sân, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Simptomele obișnuite ale cancerului de sân includ un nodul dur, nedureros în jurul sânului, secreție de la mamelon și aspectul de coajă de portocală pe sân.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Stiri pe Surse și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *