Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Vlad Pascu dezvăluie pentru prima dată detalii despre tragedia din „2 Mai”, din spatele gratiilor: „Regret profund și aș da orice să pot schimba trecutul”

Vlad Pascu dezvăluie pentru prima dată detalii despre tragedia din „2 Mai”, din spatele gratiilor: „Regret profund și aș da orice să pot schimba trecutul”

Vlad Pascu a acordat un interviu cutremurător din spatele gratiilor, prima sa apariție publică după tragicul eveniment din localitatea 2 Mai. Tânărul de 19 ani, aflat în închisoare de peste șapte luni, vorbește despre incidentul din vara anului 2023, când, fiind sub influența drogurilor, a provocat un accident soldat cu moartea a doi tineri.

Chiar dacă a evitat prezentarea fizică la proces, fiind ulterior capturat și arestat, acum își exprimă regretele și remușcările legate de tragicul eveniment. „Am greșit. Aș da orice să pot da timpul înapoi”, a mărturisit Vlad Pascu.

„Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că știu că am făcut greșit și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de față, aș da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit”, a adăugat el.

În plus, tatăl uneia dintre victimele accidentului, Roberta, a reacționat vehement la decizia judecătoarei de a menține încadrarea juridică la omor calificat. Acesta a declarat că își va face singur dreptate în cazul în care Vlad Pascu va primi o pedeapsă considerată prea blândă. „Este într-o suferință de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult și pot să înțeleg și să-mi asum”, a subliniat Vlad Pascu.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *