Politikul.ro

Articol

Politikul.ro > Actualitate > Zodiile care preferă CARIERA în fața dragostei. Mihai Voropchievici: „Te iubesc, dar te ignoră”

Zodiile care preferă CARIERA în fața dragostei. Mihai Voropchievici: „Te iubesc, dar te ignoră”

Oamenii își doresc atât dragoste, cât și succes în carieră, dar există zodii care sunt dispuse să renunțe la iubire pentru a-și urma cariera. Mihai Voropchievici explică motivele pentru care anumite semne zodiacale aleg să se concentreze pe muncă.

Rac – Muncitorii de forță

Racurile sunt extrem de talentate în carieră. Datorită focalizării lor exclusive pe aspectul profesional, puțini parteneri de cuplu pot rezista în preajma lor. Multe cupluri care au avut un Rac în relație s-au căsătorit.

Dacă nu au un partener care să-i sprijine și să-i facă să se simtă bine, Racul uită să-și acorde timp familiei sau altor prieteni. După ce devin sclavii muncii, într-o zi vor trebui să renunțe.

Gemeni: Te iubesc, dar te ignoră

Gemenii sunt o altă zodie care se concentrează puternic pe carieră.

De multe ori își neglijează partenerul de viață pentru a obține un loc de muncă mai bun, o poziție superioară sau recunoașterea colegilor lor.

Fecioara – Dificil de adus la altar

Nativii din zodia Fecioară sunt amabili și pricepuți în afaceri, dar întâmpină dificultăți în relațiile amoroase.

În ceea ce privește cariera, se află în fruntea clasamentelor. Sunt văzuți ca adevărați antreprenori, având capacitatea deosebită de a anticipa și prioritiza oportunitățile de succes.

Nu se căsătoresc ușor. Trebuie să depui eforturi considerabile pentru a te căsători cu o Fecioară. Aceștia trebuie să fie familiarizați cu locul de muncă, colegii, programul și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească.

Zodiile care se concentrează pe iubire

Scorpionul este un romantic neobosit care își surprinde mereu partenerul. În loc să se dedice exclusiv muncii epuizante, aceștia acordă mai multă atenție liniștii emoționale, ținând cont de părerile partenerului lor și preferând timpul petrecut împreună. Scorpionul susține cu adevărat dragostea și pasiunea.

Capricornii, la fel de devotați ca Scorpionii, pun pe primul loc opinia partenerului lor de viață.

Mihai Voropchievici menționează la Antena3 CNN că și Capricornul este asemănător cu ursul când vine vorba de muncă.

Imaginea utilizată în acest articol a fost preluata de pe site-ul Gandul și poate fi vizualizată direct aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *